Tervetuloa pelaamaan snookeria ja poolia Naantaliin!

Biljardihai on vuoden 2020 alusta muuttanut Naantalin Luolalaan. Minigolfia ja kahvilaa Merimaskussa ei siis enää ole, mutta biljardinpeluut jatkuvat! Samalla myös nimi muuttuu, olemme nyt Snooker & Pool Club Naantali eli lyhyesti SPCN. Käytössäsi on itsepalveluperiaatteella toimiva pieni biljardiklubi, jossa 8-jalkainen pool-pöytä on saanut kaverikseen täysimittaisen snooker-pöydän.

Miten vuokraus sitten toimii?

Ensimmäisellä käyntikerralla otamme ylös yhteystietosi ja sinulle tullaan näyttämään miten kaikki toimii. Jatkossa saat puhelimitse avainkoodin ja voit maksaa pelit itse kortilla helppokäyttöisellä sovelluksella.

 

Vuoroja voi nyt varata myös netistä!
 

https://vello.fi/spcn

 

Yksi vuoro on vähintään kaksi tuntia. Jos pöytää ei ole varattu vuoronne jälkeen, saatte pelata vapaasti kauemminkin samaan hintaan.

Hinnat / pöytä:

Yksittäinen vuoro (vähintään 2 tuntia) 20 euroa.

Kaksi vuoroa peräkkäin (vähintään 4 tuntia) 30 euroa.
 

Vakiovuoro kerran viikossa (4 x 2h/kk) 50 euroa. Maksu kerran kuukaudessa etukäteen.

Vakiovuoro kaksi kertaa viikossa (8 x 2 h/kk) 60 euroa. Korkeintaan toinen vuoroista viikonloppuna pe-su. Maksu kerran kuukaudessa etukäteen.

Vakiovuoro kolme kertaa viikossa (12 x 2 h/kk) 70 euroa. Ainakin yksi vuoro arkipäivisin ennen klo 18 ja korkeintaan yksi vuoro viikonloppuna pe-su. Maksu kerran kuukaudessa etukäteen.

Vakiovuorot ovat aina samaan sovittuun aikaan sovittuna päivänä. Vakiovuoroasiakkailla on mahdollisuus saada omat avaimet tiloihin 30 euroa panttia vastaan.

Viiden kerran paketti hintaan 75€ (yht. 10 tuntia, säästät 25€)
Kymmenen kerran paketti 140€ (yhteensä 20 tuntia, säästät 60€)

Tiloissa on myös kahviautomaatti sekä virvoitusjuomia myytävänä samalla itsepalveluperiaatteella. Voit vapaasti ottaa mukaan myös omat virvokkeesi.

Klubi on ensisijaisesti tarkoitettu biljardista kiinnostuneille, emme vuokraa tiloja juhliin tai illanviettoihin. Yhdellä vuorolla saa olla max. 3 henkilöä. Isommat peliporukat voivat varata molemmat pöydät käyttöönsä. Sovittava etukäteen puhelimitse.

Huom! Kesällä biljardiharrastus viettää monella hiljaiseloa. Kesä-heinä-elokuussa yksittäisvuoroja ei ole netissä varattavissa. Tiedustelut vain puhelimitse. Kuukausi- ja vakiovuoroasiakkaat voivat käydä sovitusti. Haluttaessa myös vakiovuoroista voi pitää kesätauon.

Ota yhteyttä 045 634 3642 / Carola, niin kerron lisää.

Instagram live

logo.jpg
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Snooker & Pool Club Naantali Prosessikatu 1 a, Naantali
carola.siren(at)gmail.com, p. 045 634 3642

© 2018 Biljardihai