Snooker & Pool
Snooker & Pool

press to zoom
Pool
Pool

press to zoom
snooker
snooker

press to zoom
Snooker & Pool
Snooker & Pool

press to zoom
1/3

Tervetuloa pelaamaan snookeria ja poolia Naantaliin!

Käytössäsi on itsepalveluperiaatteella toimiva pieni biljardiklubi, jossa yhden täysimittaisen snooker-pöydän kaverina on 8-jalkainen pool-pöytä.

Miten vuokraus sitten toimii?

Ensimmäisellä käyntikerralla otamme ylös yhteystietosi ja sinulle tullaan näyttämään miten kaikki toimii. Jatkossa saat puhelimeesi avainkoodin ja voit maksaa pelit kortilla paikan päällä helppokäyttöisellä sovelluksella. Käytössä on myös MobilePay sekä ePassi.

 

Vuoroja voi varata myös netistä. Huom! Heinäkuun lomailemme ja ajanvaraus netin kautta on suljettu. Vanhat asiakkaat voivat heinäkuussakin varata aikoja suoraan Carolalta soittamalla tai tekstiviestitse numerosta 045 6343642. Uusia pelaajia porukkaan toivotamme tervetulleiksi taas elokuussa.
 

https://vello.fi/spcn

 

Yksi vuoro on kaksi tuntia. Jos pöytää ei ole varattu vuoronne jälkeen, saatte pelata vapaasti kauemminkin samaan hintaan. Viimeinen varattava vuoro alkaa klo 21.00 joten pöytä on vapaa loppuillan.

​​Hinnat:

Yksittäinen vuoro (2 tuntia) 20 €.

Kaksi vuoroa peräkkäin (4 tuntia) 30 €.

Arkipäivisin ma-pe klo 9-17 Happy Hour:
1 vuoro (2 h) 15 €, kaksi vuoroa peräkkäin (4 h) 25 €.

Yksintreeni arkipäivisin ma-pe klo 9-17:
1 vuoro (2 h) 10 €.

​​Kymmenen kerran paketti 140 € (yhteensä 20 tuntia, säästät 60 €)

Yksintreeni kymmenen kerran paketti 80 €, vakiovuorolaiselle 70 €

Vakiovuoroja edullisemmin, soita Carolalle 045 634 3642 ja sovitaan sinulle sopivat ajat.

Tiloissa on myös kahviautomaatti sekä virvoitusjuomia myytävänä samalla itsepalveluperiaatteella. Voit vapaasti ottaa mukaan myös omat virvokkeesi.

Klubi on ensisijaisesti tarkoitettu biljardista kiinnostuneille, emme vuokraa tiloja juhliin tai illanviettoihin. Yhdellä vuorolla saa olla max. 4 henkilöä. Isommat peliporukat voivat varata molemmat pöydät käyttöönsä. Sovittava etukäteen puhelimitse.

Pool-pöydän päälle löytyy myös pingislevyt ja muut tarvikkeet. Ovat vapaasti käytössä myös, kunhan laittaa levyt takaisin pelien jälkeen. Kahdestaan tämä ei montaa minuuttia ota. Ihan tosissaan pingistä harrastavalle tila on varmaankin puutteellinen, mutta ajanvietteenä tosi kivaa!

Ota yhteyttä 045 634 3642 / Carola, niin kerron lisää.

 

Instagram live

logo.jpg